Промоции

„Кредит вземи и свеж КЕШ спечели!“ се завръща

30 декември 2021

Есента е вече тук, а с нея започват и приготовленията за идващите по-студени месеци. Но около CITYCASH горещите и свежи емоции продължават. След като компанията представи в национален ефир, най-новият си телевизионен клип, със специалното участие на голямата българска рап звезда 100 Кила, CITYCASH бърза да обяви и най-новата си промоционална активност - „Свеж Кеш, Майка!“ Разбира се, отново с участието на 100 Кила и обичаните баби.

Няма как да не се отбележи, че „Кредит вземи и свеж КЕШ спечели!“ се завръща по впечатляващ начин, надграждащ за пореден път последователността и постоянството на финансовата институция, съпътствани винаги от модерно звучене и съвременна визия. А и в какво по-подходящо време, компанията отново е готова да подкрепи клиентите си с големи КЕШ награди, от най-трудните и свързани с най-много разходи зимни месеци. В комбинация и с идващите най-обичани и дългоочаквани празници – Коледа и Нова Година.

CITYCASH отново ще радва ежедневно своите клиенти с парични награди в брой от 100 до 1000 лева. Промоционалното предложение стартира на 1-ви ноември и ще е в сила до края на годината, като в ежедневните тегления ще участват всички клиенти, сключили договор за паричен заем CITYCASH  в този период. Всеки ден, на случаен принцип, ще бъде давана една КЕШ награда на стойност 100 лева, като ще бъдат изтеглени и две големи парични награди на стойност 500 и 1000 лева. Имената на всички късметлии ще бъдат обявявани както на фейсбук страницата на компанията, така и на сайта й.

Научи повече за правилата на промоцията тук