Промоции

Лятото идва с горещ КЕШ за море!

29 юли 2021

Пролетното настроение вече е завладяло всички ни. Радваме се на по-слънчевото и топло време и нямаме търпение да започнем с реализирането на летните си планове. И точно в този момент идва новото промоционално предложение от CITYCASH – Кредит вземи и КЕШ за море спечели!“

Всеки си мечтае за хубава почивка с приятели и близки на морето. За съжаление финансите невинаги ни стигат за всичко и когато започнем да бюджетираме и приоритизираме разходите си, то почивката обикновено остава на по-заден план. Но сега можеш да спечелиш една от страхотните КЕШ награди и да си подариш горещи летни емоции.

Промоционалното предложение стартира на 4-ти юни и ще е в сила до 29-ти юли включително. В този период, всички клиенти, сключили договор за паричен заем CITYCASH, ще участват в седмичните тегления, на случаен принцип, за 8 парични награди на стойност 500 лева. Имената на всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта на компанията, както и във фейсбук страницата.

Лятото дойдe! Хайде с горещ КЕШ на море!

Сега имаш възможността да си спечелиш 500 лева КЕШ, с които да си подариш страхотни емоции край морския бряг, да се радваш на слънчевите лъчи на плажа и да прекараш весели мигове с любимите ти хора.

Научи повече за правилата на промоцията тук