Промоции

Нарисувай това, което не може да се купи с пари

19 септември 2021

С приближаването на 15-ти септември и приготовленията за новата учебна година, нека си припомним и покажем безценните и важни неща, които не могат да се купят с пари, кои са значимите уроци за всички нас и какво не трябва да забравяме. Това стои и в основата на новата фейсбук игра, която Сити Кеш организира по случай първия учебен ден, под надслов „Нарисувай това, което не може да се купи с пари“. Компанията обявява конкурс за рисунка, като най-добрите творби ще получат и страхотна награда – училищен комплект от раница, несесер, програма и линия, подходящи за всяко дете.


Не се колебай, а побързай да участваш в нашия конкурс. Няма възрастови ограничения, така че може да участваш заедно с твоето дете и да си спечелите един от 30-те красиви комплекта за училище. 


От 30-ти август до 12-ти септември може да ни изпращате снимки на вашите рисунки, като лични съобщения на фейсбук страницата на CITYCASH. На 13-ти септември ще качим всички получени рисунки в галерия на фейсбук страницата ни и ще започне гласуването за най-харесваните рисунки,  до 19-ти септември. Победителите ще бъдат обявени на 20-ти септември и ще получат страхотните си награди, като благодарност за тяхното старание и творчество. Ако много се вдъхновиш и искаш да ни покажеш няколко свои творби, то не се притеснявай, защото може да ни изпратиш до 3 твои рисунки. 


Нямаме търпение да започнем да получаваме рисунките ви и да видим посланията ви към всички хора. Споделете играта и с приятели, които също биха се зарадвали на прекрасен подарък за училище!
 

Научи повече за правилата на промоцията тук