Промоции

„СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“ със 100 Кила

31 май 2022

Мечтаеш ли си за апартамент на морето? Със сигурност повечето хора биха отговорили, че с удоволствие ще се радват на имот край плажа, с красива морска гледка, където да прекарват прекрасни летни дни с близки и приятели, наслаждавайки се на слънчевите лъчи и морския бриз. Сега CITYCASH ще сбъдне тази мечта на някой щастливец и голям късметлия!

След като няколко години подред компанията не спираше да раздава КЕШ награди на своите клиенти, в това число и немалко големи парични награди в брой, сега финансовата институция реши да излезне с още по-атрактивно и грандиозно промоционално предложение към всички, под надслов „СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“

Това лято CITYCASH ще подари един АПАРТАМЕНТ в красивия морски курорт „Слънчев бряг“. Да, това не е шега, а истина! Всеки, желаещ да участва в томболата за тази голяма награда, ще може да се регистрира ТУК през трите пролетни месеца март, април и май. Всички клиенти на CITYCASH автоматично ще бъдат включени в тегленето, което ще се извърши през първата половина на месец юни. Тогава официално ще бъде съобщено и името на големия щастливец, който ще се сдобие с невероятния подарък – АПАРТАМЕНТ НА МОРЕТО!

Цялата грандиозна промоционална активност отново ще се проведе в присъствието на голямата рап звезда 100 Кила и любимите ни баби.

Не чакай, а още сега се регистрирай за участие в „СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“.

Само сега от CITYCASH – парите и играта! За теб – апартамента на Слънчака!

Научи повече за правилата на промоцията тук